Eurolliga

El Barça Lassa afronta una setmana clau amb tres partits en cinc dies

L'equip d'Svetislav Pesic, que es troba en un moment de forma immillorable, afronta una setmana intensa contra el Panathinaikos, l'Olimpia de Milà i el Reial Madrid

Actualitzat

El Barça Lassa es troba en el moment més dolç dels últims anys, amb vuit victòries en els últims nou partits i cinc triomfs consecutius a l'Eurolliga, i afronta ara una setmana clau. Els blaugranes jugaran tres partits en cinc dies en els quals hauran de confirmar la bona ratxa.

L'equip d'Svetislav Pesic afronta dos partits contra rivals directes a la competició europea i el clàssic contra el Reial Madrid a la Lliga ACB. El primer dels partits serà aquest dimecres a la pista del Panathinaikos grec, que suma una victòria menys que el Barça a Europa, i divendres, el segon contra l'Olimpia de Milà al Palau.

Malgrat l'exigent calendari, el tècnic blaugrana ha assegurat que l'equip està centrat en el partit d'aquest dimecres: "No pensem en el futur, pensem en com ens podem preparar per al partit contra Panathinaikos". Víctor Claver s'ha mostrat optimista en la prèvia del partit: "Tots estem en un bon moment de confiança i entre tots estem fent un bon treball."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut