El Barça juvenil suma la tercera victòria a la NextGenSeries davant l'Olympique de Marsella (4-1)

El Barça juvenil ha sumat la tercera victòria, en tres partits, a la NextGenSeries, la Lliga de Campions de la categoria. Els d'Òscar Garcia s'han imposat a l'Olympique de Marsella (4-1), amb un "hat trick" de Dongou, que ha arribat després que Ernesto obrís el marcador per als blaugranes. Al minut 63, Baptiste ha havia escurçat distàncies amb el 3-1, però Dongou ha sentenciat a dos minuts del final amb el 4-1 definitiu. Anteriorment, el Barça ja havia guanyat al camp del Celtic (1-3) i al del Manchester City (1-2).

Minut 3 al Miniestadi. Centrada de Miguel Ángel i el porter de l'Olympique de Marsella, Julien Fabri, se la menja, habilitant Ernesto per marcar. El més fàcil era pensar que el Barça superaria amb facilitat el seu tercer compromís a la Champions juvenil, però el cert és que l'Olympique de Marsella s'ha mostrat com un molt bon equip. Han executat molt bé la pressió i, amb un mig del camp molt rocós, han tallat sovint la sortida de pilota del Barça.

Els provençals només han tingut un problema: la falta de gol. Dos xuts a la recta final del primer temps han estat l'únic bagatge en el primer temps. Així, quan just començar la segona part Dongou ha fet el 2-0 en una bona combinació amb Sergi Samper, el partit ha pres un altre aire. Vuit minuts després, Dongou ha rematat de manera poc ortodoxa un córner picat per Grimaldo i ha marcat el tercer. També de córner ha arribat l'únic gol de l'Olympique, en una rematada lliure de marcatge del central Baptiste Aloé. El gol ha esperonat l'Olympique, però el Barça ha sabut mantenir la calma i el poc poder ofensiu dels francesos hi ha fet la resta. Jean-Marie Dongou ha pogut completar el seu "hat-trick" fent el 4-1 en el minut 88, i el Barça d'Òscar Garcia ja té pràcticament feta la classificació per a la fase final de la Champions juvenil.