El Barça juvenil també ha jugat amb la tercera equipació (@FCBMasia)

El Barça juvenil suma al camp del Mönchengladbach la segona victòria en la UEFA Youth League (1-3)

Dani García, Jeremy Guillemenot i Jordi Mboula han fet els tres gols del triomf del conjunt dirigit per Gabri i han fet estèril la diana dels locals, obra de Schikowski

El Juvenil A del FC Barcelona segueix amb pas ferm la participació en la fase de grups de la UEFA Youth League. Després de debutar amb una victòria a casa contra el Celtic de Glasgow, el conjunt que entrena Gabri ha sumat la segona victòria consecutiva al camp del Borussia Mönchengladbach per 1 a 3.

Els blaugrana s'han avançat en el marcador amb un gol en el minut 8 de Dani García, que, en el minut trenta, ha hagut de deixar el partit per lesió. En el minut 36, Jeremy Guillemenot ha fet el 0 a 2 picant la pilota per sobre de la sortida del porter alemany, però, just abans del descans, el Borussia ha reduït distàncies per mitjà de Schikowski.

En la segona meitat, el Barça ha tingut ocasions per sentenciar, però no ha estat fins al minut 90 quan Jordi Mboula ha culminat un contraatac per segellar el segon triomf blaugrana en la competició europea.