Carles Pérez ha fet el gol de la victòria del Barça juvenil (@FCBmasia)

El Barça juvenil s'imposa al Manchester City i segueix imparable a la UEFA Youth League (1-0)

El conjunt de Gabri ha sumat la tercera victòria consecutiva en tres jornades disputades amb un gol de Carles Pérez en el minut 86 i és líder en solitari del grup C

El Barça juvenil segueix amb pas ferm el seu camí a la UEFA Youth League. El conjunt dirigit per Gabri ha sumat la tercera victòria en tres jornades en imposar-se aquest dimecres a la tarda al Manchester City, en un duel disputat al Miniestadi. L'equip blaugrana ha tombat els anglesos amb un solitari gol de Carles Pérez en el minut 86.

Amb aquesta victòria per la mínima, el Barça és líder en solitari del grup C amb nou punts i té un peu i mig als vuitens de final de la màxima competició europea. En l'altre partit del grup, el Celtic de Glasgow i el Borussia Mönchengladbach han empatat a un.