Els jugadors del Barça juvenil, celebrant un gol en una ronda precedent
Futbol

El Barça juvenil s'enfronta al Manchester City a les semifinals de la Youth League

L'equip blaugrana, que porta una trajectòria gairebé perfecta a la Champions juvenil, vol recuperar el títol que va guanyar fa quatre anys

Actualitzat

El Barça juvenil disputa aquesta tarda, a partir de les 5, les semifinals de la Youth League. La competició, equivalent a la Champions, es juga en format de Final Four a Nyon, Suïssa.

Abans, a partir de la una, Porto i Chelsea jugaran l'altra semifinal.

L'equip blaugrana, entrenat per Xavier García Pimienta, arriba a la fase final després d'una qualificació brillant, amb 7 victòries, un empat i cap derrota. Fins a cinc jugadors que ja s'han estrenat amb el Barça B, com són Carles Pérez, Riqui Puig, Abel Ruiz, Dani Morer i Juan Miranda, jugaran amb l'equip blaugrana. En canvi, Monchu i Cuenca, també d'edat juvenil, s'han quedat a Barcelona per jugar amb el filial en el crucial partit contra el Rayo Vallecano.

Al davant, els jugadors del Barça hi tindran un vell company, el català Èric García, que va deixar la Masia l'estiu passat per marxar al City, on ja s'ha pogut entrenar amb el primer equip sota les ordres de Pep Guardiola. L'equip anglès no ha pogut convocar dues de les perles de l'equip, com són Phil Foden i Brahim Díaz, perquè han jugat a la Champions aquesta temporada amb el primer equip.    

El Barça va ser el primer campió de la Youth League, a la temporada 2013-14, amb Munir com a gran figura, i la temporada passada va caure en semifinals a mans del Salzburg, vigent campió.

Anar al contingut