Enguene, en una imatge d'arxiu, ha marcat el primer gol del Barça.

El Barça juvenil remunta un 0-2 advers contra l'Ajax i acaba empatant (2-2) al Miniestadi

El Barça juvenil ha remuntat un 0-2 advers contra el juvenil de l'Ajax per evitar la derrota (2-2). Tot i que El-Idrissi, en el minut 3, i Van Bruggen, en el 33, havien posat en avantatge l'equip neerlandès, el conjunt blaugrana ha aprofitat l'expulsió del defensa visitant Leyder a l'hora de joc per evitar la derrota. Enguene, en el minut 72, i Carbonell, sis minuts després, han marcat per a l'equip de Jordi Vinyals.

En els instants finals, el Barça ha posat setge a la porteria de Groothuizen, però no ha pogut capgirar el marcador. Amb aquest empat, Barça i Ajax comparteixen liderat al grup amb 5 punts.