El Barça juvenil ha derrotat el Manchester City i s'ha classificat per a la final de la Youth League (@FCBMasia)

El Barça Juvenil s'imposa al Manchester City i es classifica per a la final de la Youth League (4-5)

Els nois de García Pimienta han vist com el conjunt anglès reaccionava, amb un jugador menys, en una segona part aclaparadora

El Barça Juvenil s'ha classificat per a la final de la Youth League després de derrotar el Manchester City (4-5). Els nois de García Pimienta han saltat a la gespa de Nió com un tro i s'han plantat al descans amb un contundent 2 a 5 en el marcador.

Carles Pérez ha avançat el conjunt blaugrana al minut 9 amb un gol per sota de les cames del porter anglès però Latibeaudiere no ha trigat a fer pujar l'empat a 1 en el marcador. Collado, de falta directa, ha tornat a posar per davant el FC Barcelona (1-2) i Lukas Nmecha ha tornat a igualar (2-2).

A partir, els catalans han posat la directa i en menys d'un quart d'hora han marcat tres gols: Riqui Puig; Carles Pérez, de nou, i Marqués. El partit, a més, no podia posar-se de cara per als blaugranes quan, entre aquesta golejada, el City s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Lorenzo González, que ha vist la segona groga.

A la segona part, però, els anglesos han reaccionat i Matondo i Lukas Nmecha, una altra vegada, han fet diana fent pujar un perillós 4-5 a l'electrònic. Els de García Pimienta han buscat el gol de la tranquil·litat i Carles Pérez ha tingut una ocasió molt clara a les acaballes del partit.

El FC Barcelona s'enfrontarà al Chelsea a la final el dilluns 23 d'abril a les 17.00.