El Barça Lassa Júnior ha començat amb una derrota la versió juvenil de la Final Four de l'Eurolliga d'Istanbul (@FCBBasket)
Bàsquet

El Barça Júnior cau derrotat contra el CFBB París en el seu debut en la Final Four de l'Eurolliga dels més joves (85-66)

Els francesos han estat molt superiors als blaugranes al llarg de tot l'enfrontament

Actualitzat

El Barça Lassa Júnior ha encaixat un dur correctiu davant del CFBB París en el seu debut en la versió juvenil de la Final Four de l'Eurolliga d'Istanbul: 85-66.

Els francesos han anat al davant en el marcador durant tot l'enfrontament i han dominat el parquet amb una autoritat sorprenent contra un conjunt blaugrana poc ambiciós. En el descans, el París guanyava de 20 punts (48-28). A la represa, els nois d'Alfred Julbe han tingut una tímida reacció del tot insuficient per capgirar la mala dinàmica: Sergi Martínez (19 punts), i Arnas Velicka (14 punts i 9 rebots) s'han carregat l'equip a les espatlles, però el CFBB París no ha tingut cap compassió a l'hora de sentenciar.

Els joves del Reial Madrid, per la seva banda, han tingut la mateixa sort que els blaugranes i han caigut derrotats davant del Mega Bemax (75-65). La diferència, però, és que els blancs han tingut la victòria a tocar, però una desconnexió sorprenent en la segona meitat ha acabat servint la victòria als serbis.

Anar al contingut