Lliga de Campions

El Barça jugarà contra el Manchester City, el Celtic de Glasgow i el Borussia Mönchengladbach en la fase de grups de la Champions

El Manchester City de Pep Guardiola i Claudio Bravo serà el primer gran obstacle que l'equip de Luis Enrique haurà de superar en un dels seus grans objectius de la temporada: guanyar la Lliga de Campions. El grup el completen el Celtic de Glasgow i el Borussia Mönchengladbach

Actualitzat

El sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions ha donat un enfrontament amb molt de morbo per al FC Barcelona. Els blaugrana han quedat enquadrats en el grup C juntament amb el Manchester City, que entrena Pep Guardiola i que acaba de tancar el traspàs del porter barcelonista Claudio Bravo.

Els altres dos rivals d'aquesta fase de la competició, que es disputarà entre el 13 de setembre i el 7 de desembre, seran el Borussia Mönchengladbach alemany, on va jugar el porter del Barça Marc-André Ter Stegen, i el Celtic de Glasgow escocès. El calendari de partits ja ha quedat definit.

L'objectiu de l'equip de Luis Enrique és ben clar: acabar aquesta part de la Champions primer, si pot ser, o segon de grup per poder entrar en el sorteig de vuitens, que es celebrarà el 12 de desembre.

Gerard Piqué ja ha fet la seva particular valoració d'aquest sorteig, amb aquest tuit:

 

El Madrid, afortunat 

El Reial Madrid no es pot queixar del sorteig. Ha caigut en el grup F, juntament amb el subcampió de la Bundesliga, el Borussia de Dotmund on juga l'exblaugrana Marc Bartra. Els altres dos rivals, però, són força assequibles: Sporting de Portugal i Legia de Varsòvia.

Pel que fa a la resta de grups, a l'A coincideixen París Saint-Germain, Arsenal, Basilea i Ludogorets. En el B, Benfica, Nàpols, Dinamo de Kiev i Besiktas. En el D, l'Atlètic de Madrid tindrà tres durs rivals com el Bayern de Munic, el PSV Eindhoven i el Rostov rus.

El grup E també serà força competit, amb CSKA de Moscou, Bayer Leverkusen, Tottenham i Mònaco. El Leicester, sorprenent campió de la Premier, estarà en el grup G amb el Porto, el Bruges i el Copenhaguen. Al Sevilla l'ha tocat el grup H amb la Juventus, l'Olympique de Lió i el Dinamo de Zagreb.

Així queden els grups:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut