Handbol

El Barça jugarà contra el CAI Aragó en els quarts de final de la Copa del Rei

S'ha fet el sorteig de la fase final de la Copa del Rei d'handbol, que ha donat aquests aparellaments: Barcelona-CAI Aragó, l'equip amfitrió; Portland-Valladolid; Arrate-Ademar de Lleó i Ciudad Real-Antequera. La competició es jugarà a Saragossa del 16 al 20 d'abril. Si supera la primera eliminatòria, la de quarts de final, l'equip blaugrana jugarà contra el guanyador del Portland-Valladolid. Cal recordar que l'equip de Manolo Cadenas és l'actual campió de la competició.

Actualitzat

El Barça d'handbol ja es prepara per a la segona fase de la Lliga i aquest matí ha fet el primer entrenament amb el grup complet de cara al partit de dissabte, a la pista del Teucro. Però, abans, els internacionals blaugranes que han disputat l'Europeu de Noruega han passat pels serveis mèdics del club, per saber el seu estat de forma.

Kasper, Nenadic i Xekpin, protagonistes en la tornada a la feina

El porter danès del Barça Kasper Hvidt, que com sempre ha arribat en bicicleta a l'entrenament, ha estat el més perseguit avui. Tothom volia felicitar el porter danès del Barça que s'ha proclamat campió d'Europa amb la seva selecció al costat del també blaugrana Jesper Noddesbo. Hi ha hagut més protagonistes avui al Palau. D'una banda, la presentació oficial de l'última incorporació del club, Petar Nenadic, cedit fins a finals de temporada per l'Algesires. El serbi de 21 anys ja s'entrena a les ordres de Manolo Cadenas. I de l'altre, Andrei Xepkin, molt il·lusionat de tornar a jugar amb l'equip.

Anar al contingut