Confirmat l'amistós de pretemporada contra Malàisia. (Foto: FCB)
Barça

El Barça jugarà a Malàisia el 10 d'agost per tancar la gira asiàtica

El Barça jugarà un partit amistós a Kuala Lumpur, Malàisia, el 10 d'agost per finalitzar la gira asiàtica que farà depretemporada. El partit s'ha oficialitzat aquest dijous a la capital del país amb la presència del director general del Barça, Antoni Rossich, i el príncep Abdullah.

Actualitzat
El Barça jugarà un partit amistós a Kuala Lumpur, Malàisia, el 10 d'agost per finalitzar la gira asiàtica de pretemporada. El partit s'ha oficialitzat aquest dijous a la capital del país amb la presència del director general del Barça, Antoni Rossich, i el príncep Abdullah.

La presència del Barça a Malàisia ha causat furor entre el aficionats. El partit es disputarà a l'estadi nacional de Bukit Jalil, amb capacitat per a més de 100.000 espectadors.

El Barça jugarà contra un combinat dels millors jugadors de la Lliga local, dirigits pel seleccionador nacional Dato K Rajagopal. La resta de partits de la gira asiàtica encara no tenen rival definit. El primer matx serà a Xangai, el 4 d'agost, i el segon, a Bangkok, el dia 7.

Prèviament a aquesta gira, el Barça disputarà un parell d'amistosos més. L'estrena serà contra el Bayern de Munic, el 24 de juliol, amb el morbo del retrobament amb Guardiola. I, el 31 de juliol, es disputarà a Tel Aviv el Partit per la Pau contra una selecció de jugadors israelians i palestins.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut