Futbol

El Barça juga un partit de tràmit a València per ser a la final de la Copa del Rei

Després del 7-0 de l'anada, l'equip blaugrana s'enfrontarà a un equip en crisi amb els menys habituals

Actualitzat

El Barça té aquesta nit (21.00) una visita de tràmit a Mestalla. Després del 7 a 0 de l'anada al Camp Nou, la tornada de semifinals de la Copa del Rei contra el València ha quedat totalment descafeïnada. Per això, tots dos equips aprofitaran per fer rotacions.

Luis Enrique no podrà comptar amb Leo Messi, que es va sotmetre a un tractament per eliminar restes de pedres al ronyó. Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Luis Suárez o Javier Mascherano, advertits de suspensió, tampoc no jugaran per evitar el risc que es perdin la final.

Serà l'hora, doncs, de veure en acció els jugadors menys habituals i fins i tot algun jugador del filial. Tot i que el mateix Luis Enrique no li dóna importància, l'equip blaugrana té aquesta nit la possibilitat de sumar el seu 29è partit seguit sense perdre, fet que suposaria la ratxa més llarga de partits sense derrota en tota la història del club.

El València, a una altra cosa

També l'entrenador del València, Gary Neville, ha recorregut al filial per completar una eliminatòria sense la majoria de jugadors importants. El tècnic anglès, molt qüestionat, és conscient que l'eliminatòria està perduda i que la prioritat és redreçar el rumb a la Lliga, on dissabte reben un altre equip en crisi com és l'Espanyol.

De cara al partit d'aquesta nit, l'ambient de Mestalla pot ser força gèlid. Les penyes valencianistes han fent una crida perquè l'afició no assisteixi al camp. El club va enviar als nens del futbol base un correu obligant-los a assistir al partit per evitar un buit absolut,  però finalment va suavitzar la mesura.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut