Barça

El Barça juga aquest vespre al camp de l'Almeria amb la intenció de no deixar escapar cap punt

L'expedició del Barça ja ha arribat a Almeria, per jugar-hi a les vuit del vespre el partit de la 12a jornada de Lliga. A primera hora del matí s'ha decidit la inclusió del porter Pinto, que era dubte per un encostipat. Abidal és baixa i amb Piqué hi ha el dubte de si Guardiola el farà jugar amb quatre targetes grogues i el perill de perdre's el clàssic. Amb l'expedició hi viatgen els tres joves del planter Thiago, Fontàs i Sergi Goméz. El Barça podria arribar al clàssic del Camp Nou com a líder. Això passaria si els blaugranes guanyessin al camp de l'Almeria i el Madrid -que juga a les deu per TV3- perdés a casa contra l'Athletic Club de Bilbao. Guardiola vol anar pas a pas i demana la màxima concentració als seus jugadors. L'Almeria, entrenat per Lillo, es troba en una delicada situació, i l'any passat ja va ser capaç d'arrencar un valuós empat a casa seva contra els blaugranes.

Actualitzat
Faria bé el Barça de no confiar-se aquest vespre en el partit contra l'Almeria. Els andalusos ja van posar en problemes el Barça l'any passat al seu estadi, quan només van poder empatar. A més, l'entrenador de l'Almeria, Lillo, amb qui Guardiola va començar la seva carrera professional com a tècnic, coneix molt bé el sistema blaugrana i com contrarestar-lo. Curiosament, el tècnic andalús es podria estar jugant el seu lloc davant qui va ser el seu deixeble.

El principal maldecap del tècnic blaugrana serà qui formarà l'eix de la defensa amb Puyol. Lesionats Abidal i Milito, Guardiola podria reservar Piqué, a una targeta de la suspensió, i fer entrar un jove del filial. L'encontre arriba una setmana abans del gran clàssic de la Lliga contra el Reial Madrid. Guardiola va esquivar, ahir en roda de premsa, totes les preguntes referents al gran duel d'aquesta Lliga. A més, abans de jugar contra l'equip de Mourinho, els blaugranes tenen el partit de Champions contra el Panathinaikos, on esperen certificar la seva classificació pels vuitens de final.

Si suma una altra victòria, el Barça encadenaria el seu sisè triomf com a visitant, un registre inèdit fins ara en la història blaugrana. El duet ofensiu Messi-Villa tindrà una nova oportunitat per reivindicar-se com una de les millors parelles ofensives d'aquesta Lliga. L'argentí arriba al matx amb el bon gust de boca del seu gol en el passat partit amistós contra el Brasil. Si marca, sumaria el novè encontre consecutiu marcant com a mínim un gol.

Rosell visita la Penya Blaugrana de Totana

De camí cap a Almeria, el president del Barça, Sandro Rosell, va ser ahir a la nit a la localitat murciana de Totana, on va participar en un sopar solidari per la lluita contra les malalties rares. A l'acte hi havia prop de 500 persones i hi estaven representades 27 penyes blaugranes d'arreu de Múrcia, Castella i Lleó i Castella-la Manxa. Sota el títol "Fem un gol a les malalties rares", es va viure una jornada de barcelonisme amb una particular versió, amb coreografia inclosa, de l'himne del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut