Handbol

El Barça juga a la pista del Kolding un partit més complicat del que diu la classificació del grup B de la Lliga de Campions

Els homes de Xavi Pascual visiten aquest diumenge la pista de l'últim del seu grup, un equip però que és mes dur del que sembla

El FC Barcelona, líder del grup B, juga aquest diumenge a la pista de l'últim classificat del seu grup, el KIF Kolding. Tot i que sembli un partit assequible, no ho és. Els danesos van arribar a guanyar de 8 punts a la primera part del matx de la primera volta al Palau Blaugrana. En aquella ocasió, a 3 minuts del final, el resultat era d'empat a 25. Van acabar guanyant els de Xavi Pascual aprofitant el cansament d'un rival que es va presentar amb moltes baixes.

El Kolding només ha sumat un triomf en 8 jornades, però ho va fer davant del llavors líder invicte del grup, el Vardar Skopje de Macedònia. L'equip, a més, mostra tot el seu caràcter davant del seu públic al Trefor Halle de Brondby. Les dues visites blaugranes a aquesta instal·lació, la passada temporada i la 2009-10, es van tancar amb dos empats.

El central Dani Sarmiento s'està recuperant d'una lesió a la mà, i Filip Jicha està en tractament fins que sigui operat de la seva osteopatia de pubis. Pascual, a més, està dosificant alguns dels seus jugadors amb sobrecàrrega de minuts. L'arribada del central Carlos Ruesga i el bon moment del lateral Filip Jallouz, amb 42 gols en els últims 5 partits entre Lliga i Lliga de Campions, aconsegueixen mantenir el potencial del bloc gairebé intacte. A més, per aquest partit torna el porter Daniel Saric, que estava jugant el preolímpic asiàtic amb Qatar.

Podreu seguir aquest enfrontament, en directe, a Esport 3, a partir de les 17:40