Barça

El Barça ja s'ha posat en contacte amb Xavi per començar a negociar l'ampliació del seu contracte

La direcció esportiva del Barça s'ha posat en contacte amb Xavi Hernández per començar a negociar l'ampliació del seu contracte. El migcampista acaba contracte el 30 de juny del 2014 i l'objectiu és que l'egarenc es pugui retirar al seu club de sempre.

Actualitzat
Xavi Hernández acaba el seu contracte amb el Barça el 2014. El club ja s'ha posat en contacte amb el representant del jugador, Ivan Corretja, per començar les negociacions que han de culminar amb la renovació del migcampista, de 32 anys. La intenció és que Xavi es retiri com a blaugrana. Ho va explicar Corretja ahir al programa "Efectivament" de l'Esport3.

"El club ens ha comunicat la intenció d'iniciar negociacions per la renovació i millora del contracte de Xavi, per això nosaltres estem molt agraïts i esperem que els fets es vagin desenvolupant" explicava Corretja, que també justificava que "si el contracte acaba el 2014 i és un jugador important per a la plantilla, s'acostuma a negociar per aquestes dates". A més, el representant del jugador egarenc s'ha mostrat convençut que arribaran a un acord: "Sempre hem arribat a un acord, estic convençut que aquesta vegada també serà així".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut