Barça

El Barça ja prepara el partit de diumenge a San Mamés, amb Isaac Cuenca a la sessió

El Barça ja prepara el partit de Lliga que diumenge a les 8 jugarà a San Mamés davant l'Athletic Club de Bilbao. Aquest dijous, l'equip, sota un cel ennuvolat i mig plujós, ha fet a porta tancada la sessió de preparació amb els 19 jugadors disponibles del primer equip més Isaac Cuenca, del filial, però titular en els últims tres partits oficials del Barça. El lesionat Pedro ha fet treball de recuperació. El partit de Bilbao arriba tot just abans d'una nova aturada de la Lliga per partits de selecció.

Actualitzat
El Barcelona ha començat a preparar avui el partit de Lliga que disputarà diumenge que ve contra l'Athletic Club amb els dinou jugadors disponibles del primer equip més l'extrem del filial Isaac Cuenca.

Després de segellar la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions en golejar a Viktoria Pilsen (0-4) a Praga i gaudir ahir d'un dia de descans, la plantilla blaugrana ha tornat aquest matí a la feina, i curiosament ho ha fet amb un temps plomós i plujós, com el que podria trobar-se a San Mamés.

El Barça ha treballat a porta tancada al camp número 1 de la Ciutat Esportiva (últimament ho feia al número 2). El tècnic, Pep Guardiola, ha comptat amb els 19 jugadors disponibles del primer equip i amb Cuenca, titular en els últims tres partits.

El lesionat Pedro Rodríguez, que estarà entre dos i tres setmanes de baixa per una distensió al turmell esquerre, ha fet una tasca de recuperació al marge dels seus companys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut