Diego Alves entraria en la mateixa operació de Paco Alcácer (Reuters)
Barça

El Barça ja negocia amb el València el fitxatge de Diego Alves

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el club blaugrana dóna per feta la marxa de Claudio Bravo al Manchester City després de la Supercopa d'Espanya i el fitxatge d'Alves entraria en la mateixa operació de Paco Alcácer

Actualitzat

El Barça ja negocia amb el València el fitxatge del porter brasiler Diego Alves per substituir Claudio Bravo, segons ha avançat Catalunya Ràdio. La sortida de Bravo al Manchester City es dóna per feta al club blaugrana després de la Supercopa d'Espanya, que ingressarà uns 20 milions d'euros de traspàs.

Diego Alves entraria en la mateixa operació de Paco Alcácer, que és el quart davanter escollit per Luis Enrique, mentre que Samper i Munir marxarien cedits al València, on el club blaugrana mantindria el control de dos jugadors joves i amb projecció. Al Barça hi ha optimisme i s'espera tancar l'operació en 3 o 4 dies.

Tot i que aquest dilluns és un dia festiu ja s'ha començat a preparar la documentació d'una operació complexa que es podria tancar per uns 45 milions d'euros, 35 per Paco Alcácer i 10 per Alves, malgrat que el Barça voldria rebaixar el preu amb les cessions de Munir i Samper.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut