Barça

El Barça ja ha deixat escapar 13 punts lluny del Camp Nou aquesta temporada

El Barça s'ha complicat una mica més la lluita pel títol de Lliga. Després de l'empat a 0 al camp del Vila-real, els blaugrana són a set punts del Reial Madrid i queda clar que, aquesta temporada, el Barça no està gens fi fora de casa. El conjunt de Pep Guardiola ja ha deixat escapar 13 punts a domicili aquesta temporada, quan el curs passat només en va cedir 11 en tot el campionat. El culer pessimista ja veu la Lliga perduda mentre que l'optimista és conscient que tot just acaba de començar la segona volta. D'altra banda, Leo Messi es va queixar de l'arbitratge i va titllar alguns col·legiats de superbs.

Actualitzat
El Barça va deixar escapar dos punts més a El Madrigal i veu com el Reial Madrid s'allunya en la classificació. La distància és, ara, de set punts. Els blaugrana van tornar a ensopegar a domicili i el d'ahir és el cinquè empat de la temporada lluny del Camp Nou. Amb aquesta nova ensopegada, el conjunt de Guardiola ha deixat escapar 13 punts fora de casa, quan en tota la temporada passada només en va cedir 11.

Tot i que queda gairebé tota la segona volta, la Lliga es complica. Contra el Vila-real, el Barça no va oferir la seva millor versió, sense gol ni fortuna de cara a porteria en les poques ocasions de què va disposar. Les baixes i, especialment, el desgast físic i mental per l'esforç de les últimes setmanes van passar factura. L'empat sense gols és un resultat amb regust de derrota tot i que des del vestidor blaugrana el missatge és que seguiran lluitant. La plantilla del Barça torna dilluns als entrenaments amb l'objectiu de preparar l'anada de les semifinals de Copa del Rei, dimecres a Mestalla contra el València.

Messi: "Els àrbitres de vegades són superbs"

Leo Messi va assegurar que només els va faltar encert per haver-se endut els tres punts d'El Madrigal: "Hem tingut oportunitats, però el gol no ha arribat", va lamentar. El crac argentí, trencant la línia establerta per Guardiola, també es va queixar dels arbitratges "No m'agrada parlar dels àrbitres però de vegades són superbs i t'amenacen amb targetes".

Messi també va dir que, tot i estar a set punts del Reial Madrid a la Lliga, no abaixaran els braços. "El Barça no es rendeix, ara tot just comença la segona volta, queda moltíssim", va comentar. Respecte a les baixes que té l'equip, el golejador ha dit: "Som els que som i hem de seguir lluitant. Hem de pensar en el València i fer un bon partit per afrontar la tornada", i ha afegit: "Hem de fer les coses bé per intentar estar a la final. A la Lliga falta molt, són molts punts però falta molt".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut