Els jugadors del Barça han estat aclamats a la seva arribada a l'aeroport de Narita, a Tòquio
Futbol

El Barça ja és al Japó en busca del seu tercer Mundial de clubs

L'equip blaugrana ha arribat aquesta mitjanit al Japó després d'un vol de més de 13 hores. Arda i Aleix Vidal, no inscrits, figuren en l'expedició barcelonista, igual que els jugadors del filial Sergi Samper i Gerard Gumbau.

Actualitzat

El Barça ha arribat aquesta passada mitjanit al Japó amb l'objectiu de conquerir per tercera vegada el títol del Mundial de clubs. Una gesta complicada, i, com diu el tècnic Luis Enrique, només a l'abast d'alguns escollits. I és que, per poder accedir al Mundialet, abans s'ha d'haver guanyat la Champions.

Després de 13 hores i mitja de vol, els blaugranes han arribat cap a la mitjanit a Tòquio, on els esperaven desenes d'aficionats. Luis Enrique s'ha endut tota la plantilla, amb l'única excepció del lesionat Rafinha. Fins i tot han viatjat els jugadors no inscrits Arda Turan i Aleix Vidal, a més de dos futbolistes del filial: Sergi Samper i Gerard Gumbau. També ha viatjat Neymar, tot i que està pràcticament descartat per a la semifinal i tampoc és segura la seva recuperació per la final, en cas que el Barça hi arribi.

El Barça farà aquest dilluns mateix un primer entrenament en terres japoneses, obert a nens i familiars de l'escola del Barça al país asiàtic. L'objectiu, preparar-se com cal per afrontar la semifinal, contra el Guangzhou Evergrande xinès, aquest dijous (11.30)

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut