Barça

El Barça ja és a Kazan amb la presència de Leo Messi, que encara no té l'alta mèdica

El Barça oblida per uns dies la Lliga i se centra un altre cop en la competició europea, concretament en el partit que dimecres juguen a Kazan, a Rússia. Aquest dilluns l'equip ha fet l'últim entrenament abans de marxar cap a terres russes, amb la novetat de Leo Messi. L'argentí ha viatjat amb l'equip, tot i que encara no té l'alta mèdica. Els de Guardiola tenen la motivació d'imposar-se a l'únic conjunt que va ser capaç de guanyar al Camp Nou la temporada passada en Champions. Els més de 3.300 quilòmetres de distància i les gairebé cinc hores i mitja de vol han fet que l'equip viatgi un dia abans.

Actualitzat
Messi ha recuperat el somriure. Lluny queda el dolor de l'entrada d'Ujfalusi. El crac argentí es torna a sentir un més. Aquest dilluns s'ha entrenat amb normalitat i, malgrat que encara no té l'alta mèdica, és un dels 19 jugadors convocats. Si res no canvia, probablement formarà part de la banqueta a Kazan i sortiria si fos necessari. L'altra novetat de cara el partit a Rússia és la presència d'Éric Abidal, que havia estat absent per motius familiars. Els jugadors del Barça tenen moltes ganes de superar el Rubin Kazan, un equip al qual la temporada passada van ser incapaços de guanyar: derrota al Camp Nou i empat en terres tàrtares.

A l'entrenament d'aquest dilluns, Guardiola disposava de 29 jugadors, 18 del primer equip i 11 del filial, tot i que finalment l'únic jove del planter que ha estat convocat, i que ja va jugar a San Mamés, és Thiago Alcántara. Qui ha quedat fora del primer desplaçament de Champions és Adriano, que es va fer una lesió muscular dissabte. Així doncs, la llista de convocats la formen Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Milito, Maxwell, Abidal i Thiago.

L'equip ha arribat a l'aeroport de Kazan a les 20.15 hores (18.15 hores a Barcelona). No serà fins dimarts que faran el primer entrenament en terres russes. El Barça s'entrenarà a les cinc de la tarda (les tres de la tarda a Barcelona) al Central Stadium de Kazan.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut