Barça

El Barça ja és a Donetsk, on demà disputarà el partit de tornada dels quarts de final de la Champions

El Barça ja és a Donetsk, on demà disputarà el partit de tornada dels quarts de final de la Champions. A priori, els blaugranes viatgen amb l'eliminatòria sentenciada, però Guardiola i d'altres directius, ja han dit que ningú es pot confiar. Com és habitual, de prudència no en falta. Guardiola no podrà comptar amb els lesionats Puyol, Abidal i Bojan, ni amb el sancionat Andrés Iniesta. En tot cas, Guardiola intentarà formar un equip de garanties per no patir al Donbass Arena, on el Shakhtar acostuma a rendir a un altíssim nivell. La principal novetat podria ser l'entrada en l'onze del davanter Pedro Rodríguez, que ja va jugar uns minuts contra l'Almeria després de recuperar-se de la seva lesió. El canari formarà segurament un triplet d'atac juntament amb Messi i Villa.

Actualitzat
El migcampista Seydou Keita es perfila com l'home que acompanyarà Xavi Hernández i Javier Mascherano al mig del camp. L'argentí segur que serà titular, ja que es perdrà el partit de dissabte al Bernabéu per sanció.

També hi haurà les novetats de Valdés i Sergio Busquets, que probablement tornarà a formar parella amb Gerard Piqué, i Maxwell podria deixar el seu lloc a Adriano Correia. Alves tornarà a jugar, excepte sorpreses.

L'equip, que s'allotjarà a l'Hotel Donbass Palace, s'entrenarà per últim cop abans del partit aquesta tarda, a les 19.00 hores. 45 minuts abans de l'inici de la sessió compareixeran en roda de premsa Josep Guardiola i Seydou Keita. La gran novetat d'aquest viatge, comparat amb els altres de l'equip, és que l'expedició farà nit després del partit i no tornarà fins dimecres cap a Barcelona. Abans de tornar, el Barcelona farà un entrenament dimecres a Ucraïna.

Per la seva banda, el Shakhtar Donetsk afronta la tornada amb importants baixes. El davanter brasiler Luiz Adriano serà dubte fins a última hora, segons el tècnic romanès Mircea Lucescu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut