Barça

El Barça ja és a casa després de tancar la gira americana de pretemporada

L'expedició blaugrana ha volat des de Washington fins a Barcelona i no tornarà als entrenaments fins divendres, en doble sessió de matí i tarda

Actualitzat

El FC Barcelona ha aterrat aquest dimecres al migdia a l'aeroport del Prat després de tancar la gira de pretemporada de 10 dies als Estats Units. Després de caure en els penals contra el Chelsea de José Mourinho, l'expedició blaugrana ha volat des de Washington fins a Barcelona i no tornarà als entrenaments fins divendres, en doble sessió de matí i tarda.

El pròxim partit de pretemporada dels homes de Luis Enrique serà contra la Fiorentina a l'Artemio Franchi de Florència, un duel que TV3 oferirà en directe aquest diumenge 2 d'agost a partir de les 21 hores.

Neymar i Alves s'incorporen dijous

A l'espera que el grup torni a reunir-se per als entrenaments, aquest dijous està prevista l'arribada dels internacionals brasilers que van jugar a la Copa Amèrica, Neymar Junior i Dani Alves. Neymar, que es va baixar abans que la seva selecció després de ser expulsat contra Colòmbia en la fase de grups i ser sancionat amb quatre partits, ha passat els últims dies a Eivissa i se l'hi espera perquè adquireixi el to per poder alinear-se ja en el primer compromís oficial, la Supercopa d'Europa contra el Sevilla l'11 d'agost.

A més d'aquests dos jugadors, també se sumarà a ells en la revisió mèdica Marc-André Ter Stegen, qui fa ja dies que es va incorporar al treball del Barça malgrat haver tingut compromís amb la seva selecció i disposar de dies de vacances.

Bravo, Messi i Mascherano, vacances fins al 3 d'agost

Els últims a arribar seran els protagonistes de la final de la Copa Amèrica, el porter xilè Claudio Bravo, com a campió del certamen, i els argentins Lionel Messi i Javier Mascherano, subcampions, que arribaran el dia 3 d'agost, dos dies abans de l'amistós al Camp Nou contra el Roma, corresponent al trofeu Joan Gamper.

Després d'aquests dos amistosos (Fiorentina i Roma), el FC Barcelona afrontarà a Tbilissi el dia 11 d'agost la final de la Supercopa d'Europa contra el Sevilla, mentre que tres dies després es jugarà l'anada de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club a Bilbao, i el torneig es completarà amb la tornada al Camp Nou el 17.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut