Futbol

El Barça ja és a Alemanya per tancar la fase de grups de la Lliga de Campions

Amb la classificació per als vuitens de la Champions assegurada i amb absències destacades, el Barça afronta aquest dimecres al camp del Bayer Leverkusen l'últim partit de la primera fase

Actualitzat

El Barça ja ha arribat a Alemanya, on aquest dimecres (20.45) juga l'últim partit de la fase de grups de la Champions, al camp del Bayer Leverkusen. Luis Enrique s'ha endut 19 jugadors i ha deixat a Barcelona algunes peces clau de l'equip, com ara Gerard Piqué o Andrés Iniesta.

El tècnic asturià ha volgut donar descans a alguns jugadors pensant en el Mundial de clubs del Japó de la setmana vinent. Tampoc ha viatjat per sanció Dani Alves, mentre que Jérémy Mathieu i Sergi Roberto han quedat fora de la llista perquè arrosseguen molèsties.

Luis Enrique ha completat la convocatòria amb quatre joves del filial: Samper, Kaptoum, Gumbau i Camara. L'equip s'entrenarà aquest vespre al BayArena, escenari del partit, just després que el tècnic i el porter Marc-André ter Stegen hagin atès els mitjans en roda de premsa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut