Handbol

El Barça Intersport guanya a la pista del Kadetten (26-30) i se situa líder a la Lliga de Campions

El Barça Interesport ja és líder del seu grup de la Lliga de Campions, després de guanyar a la pista del Kadetten suís per 26-30. L'equip de Xavi Pascual ha dominat el partit des del començament, si bé no ha aconseguit eixamplar les diferències. En el descans, el marcador reflectia un ajustat 13-14 i, en començar la segona part, el campió de Suïssa fins i tot ha forçat un empat a 15. A partir d'aquí, el Barça ha anat imposant la seva millor qualitat i, amb el porter Sjonstram, titular, molt segur en tot moment, s'ha acabat imposant per 4 gols de diferència, 26-30.

Al Barcelona Interesport li agrada complicar-se els partits en aquesta Champions. A la pista del Kadetten, de Suïssa, ha fet una gran sortida i semblava que seria un enfrontament molt plàcid. En pocs minuts, ja tenia una renda de quatre gols i els tiradors locals no sabien com superar Sjonstrand, titular en el lloc de Saric.

Però l'encert de Starczan des de l'extrem ha permès al Kadetten arribar al descans només un gol per sota, i en el minut 4 de la represa, empat a quinze. Començava un altre partit. El Barcelona s'ha centrat i ha fet un parcial de 3-11 que semblava que li assegurava una victòria per golejada. Però els suïssos s'han tornat a acostar i han acabat perdent per quatre gols, i ho haurien pogut fer amb un marcador més ajustat.

Després d'aquestes dues primeres victòries a la Champions, ara, el Barcelona torna a la Lliga Asobal i diumenge a la tarda rebrà el Caja3 Aragó al Palau Blaugrana.