Kiril Lazarov arriba al Barça procedent de l'Atlètic de Madrid. (Foto: Reuters)
Handbol

El Barça Intersport fa oficial el fitxatge del macedoni Kiril Lazarov per a les dues pròximes temporades

Després de Nikola Karabatic, el Barça Intersport ha anunciat aquest divendres el seu segon fitxatge de cara a la temporada 2013-14. Es tracta del jugador macedoni Kiril Lazarov, que arriba al club blaugrana procedent de l'Atlètic de Madrid. Larazov, de 33 anys, s'ha compromès per a les dues pròximes temporades i arriba per reforçar el lateral esquerre, debilitat des de la marxa de Laszlo Nagy al Veszprém hongarès.

Actualitzat
Després de Nikola Karabatic, el Barça Intersport ha anunciat aquest divendres el seu segon fitxatge de cara a la temporada 2013-14. Es tracta del jugador macedoni Kiril Lazarov, que arriba al club blaugrana procedent de l'Atlètic de Madrid. Larazov, de 33 anys i 1,93 metres d'alçada, vestirà la samarreta del Barça les dues pròximes temporades i arriba per reforçar el lateral esquerre, debilitat des de la marxa de Laszlo Nagy al Veszprém hongarès.

Amb els fitxatges confirmats de Karabatic i Lazarov, el Barça Intersport s'ha reforçat amb dos jugadors del màxim nivell internacional amb l'objectiu prioritari de tornar a conquerir la Lliga de Campions, on aquesta temporada es va quedar a les portes del títol en caure a la final contra l'Hamburg per 29-30 després d'una pròrroga.

Un golejador nat i amb experiència

A la temporada 2012-13, Lazarov ha estat el tercer màxim golejador de la Lliga Asobal amb 157 gols en 29 partits. Ha marcat el 62% dels llançaments realitzats, destacant l'efectivitat als 7 metres (76%) i en contraatac (86%).

Lazarov ja va ser el màxim golejador de la Champions d'handbol les temporades 2005-06 i 2007-08 i màxim golejador del Campionat del Món de seleccions 2009 i de l'Europeu de seleccions 2012.

El lateral internacional macedoni té una experiència contrastada a l'handbol europeu, on ha militat al RK Peliester, l'RK Zagreb, l'MKB Veszprém, el BM Ciudad Real i a l'Atlètic de Madrid, i a més és el capità de la selecció del seu país.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut