Karabatic
Nikola Karabatic és el referent de la selecció francesa, campiona olímpica. (Foto: Reuters)
Handbol

El Barça Intersport anunciarà aquesta setmana els fitxatges de Lazarov i Karabatic

La derrota a la final de la Champions tindrà en les pròximes hores una resposta immediata a la secció d'handbol del Barça. El club blaugrana anunciarà aquesta setmana Kiril Lazarov i Nikola Karabatic dos jugadors de referència en les seves respectives posicions, per construir un equip encara més fort que millori si és possible els resultats d'aquesta temporada: campió de Lliga i finalista a Europa.

Actualitzat
La derrota a la final de la Champions tindrà en les pròximes hores una resposta immediata a la secció d'handbol del Barça. Conscients que amb la marxa de Laszlo Nagy l'equip havia quedat desequilibrat, el club blaugrana anunciarà aquesta setmana el fitxatge de dos jugadors de referència per afrontar amb més potencial i garanties la Champions.

Per reforçar el lateral dret, taló d'Aquil·les de l'equip a la final de Colònia, els barcelonistes tenen tancada la contractació del macedoni Kiril Lazarov, que aquestes últimes temporades ha jugat a l'Atlètic de Madrid. L'altra gran novetat serà el francès Nikola Karabatic, millor jugador del món el 2007, ex del Montpeller i del Kiel, que aquests últims mesos ha jugat en un equip de segona fila francès en estar implicat en un cas d'apostes il·legals.

Aquestes dues incorporacions obligaran a alleugerir la plantilla. L'especialista defensiu Magnus Jernemyr no continuarà i el jove lateral Ángel Montoro anirà cedit al Tolosa francès, com a mínim, una temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut