Bàsquet

El Barça intentarà trencar la seva sèrie de 5 derrotes davant un rival poc propici, l'Olympiacos

Els blaugranes no es poden permetre més derrotes a l'Eurolliga després de perdre 3 dels 4 primers partits de la Lliga regular

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa viu immers en una crisi de resultats, la primera de l'etapa Sito Alonso. Els blaugranes han sumat cinc derrotes seguides en els seus últims partits, tres a l'Eurolliga i dues a la Lliga Endesa, en un breu lapse de menys de quinze dies, i totes contra equips de segona fila. El seu rival d'aquest divendres, l'invicte Olympiacos, no sembla el millor per trencar aquesta mala ratxa.

El tècnic blaugrana ha admès que "si fos aficionat jo estaria preocupat. Com pot ser que ens hagin donat el que ens van donar fa 10 dies, i de sobte sumin aquesta sèrie de derrotes?" Sito Alonso ha demanat als seus homes que facin un pas endavant, però manté un cert punt d'optimisme: "El millor és fer les coses bé i recuperar el que hem ensenyat. El problema seria si no ho haguéssim ensenyat mai."

Aquests darrers quatre dies els barcelonistes han treballat per millorar els seus automatismes, especialment en el vessant defensiu, on s'han trobat més febles. Com ha reconegut el pivot Pierre Oriola, "és imperdonable que el Múrcia, amb tots els meus respectes, ens faci 97 punts, i el mateix dic de Milan, Estudiantes i Zalgiris. Qualsevol equip que vingui al Palau o anem a fora, no podem permetre que ens faci tants punts".

Els blaugranes respiren més tranquils davant la baixa de la gran estrella de l'Olympiacos, l'escorta Vassilis Spanoulis, i per la recuperació de dos lesionats, Víctor Claver i Rakim Sanders, que podrien reaparèixer aquest divendres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut