Barça

El Barça inicia al camp de l'Hèrcules la defensa de la Copa del Rei

L'equip blaugrana, campió de les dues últimes edicions, alinearà un equip farcit de suplents a Alacant pensant en el clàssic de dissabte. Umtiti torna a la convocatòria després de gairebé un mes d'absència

Actualitzat

El Barça inicia aquest dimecres (22.00) a l'estadi Rico Pérez d'Alacant la defensa del títol de Copa del Rei, que ha guanyat en les dues últimes edicions. Ho farà amb un equip farcit de suplents aprofitant que al davant hi tindrà l'Hèrcules, un equip de Segona B.

La proximitat del clàssic d'aquest dissabte davant el Reial Madrid condicionarà l'alineació blaugrana. Luis Enrique ha admès que els que menys minuts han jugat fins ara tindran les seves opcions, i també alguns jugadors del filial, que ja saben el que és jugar -i guanyar- a l'estadi alacantí aquesta temporada. A les baixes forçades d'Andrés Iniesta i Javier Mascherano, sancionats, se n' afegeixen moltes més. De fet, el tècnic asturià només ha inclòs a la llista a dos dels onze jugadors que van ser titulars a Anoeta, Sergi Roberto i André Gomes. La resta (Ter Stegen, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Messi, Neymar i Luis Suárez) veuran el partit des de casa seva, igual que l'encara lesionat Mathieu. 

La gran novetat de la llista és el retorn de Samuel Umtiti, que pot tenir minuts de rodatge després de gairebé un mes lesionat. El partit també pot servir perquè Paco Alcácer, titular al davant en absència del trident, s'estreni per fi com a golejador blaugrana. La llista la completen cinc jugadors del filial però entre ells no hi és, curiosament, el central Marlon

La convocatòria del Barça per al partit d'aquesta nit la formen: Cillessen, Masip; Sergi Roberto, Aleix Vidal, Samuel Umtiti, Borja López, Digne, Nili, Denis Suárez, Arda, Rafinha, André Gomes, Aleñá, Carbonell, Paco Alcácer i Cardona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut