FC Barcelona: 31 partits seguits sense perdre a la Lliga (EFE)
Barça

El Barça iguala la seva marca de 31 partits seguits sense perdre a la Lliga

La marca aconseguida aquest dissabte amb la victòria a Ipurua per 0-2 (Luis Suárez i Jordi Alba) iguala la millor del club establerta per Josep Guardiola només en partits de Lliga

Actualitzat

El FC Barcelona d'Ernesto Valverde ha igualat a Ipurua el seu rècord de 31 partits seguits sense perdre a la Lliga després de 24 partits invicte en el present campionat, als quals cal sumar els set últims del curs passat, amb Luis Enrique Martínez com a tècnic. L'última vegada que el Barcelona va estar sense perdre 31 partits a la Lliga va ser en la temporada 2010-11, quan l'entrenava Josep Guardiola.

Els números de l'actual Barça d'Ernesto Valverde encara serien més contundents si no hagués perdut l'equip blaugrana en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei en el camp de l'Espanyol, el 17 de gener, ja que fins aquesta data el nou Barcelona havia estat invicte 29 partits en totes les competicions: una volta sencera de la Lliga, quatre partits de Copa i els sis de la lligueta de la Champions.

En aquest còmput de partits seguits sense perdre en totes les competicions, el Barça de Luis Enrique cotinua tenint el rècord del club blaugrana, quan en la temporada 2015-16 va estar 39 partits sense perdre en totes les competicions, en què va aconseguir 32 victòries i 7 empats.

La marca aconseguida aquest dissabte amb la victòria a Ipurua per 0-2 (Luis Suárez i Jordi Alba) iguala la millor del club establerta per Josep Guardiola només en partits de Lliga. S'ha posat en marxa amb una victòria per 3-2 contra la Reial Societat en la jornada 32 del curs passat, al Camp Nou, després d'haver ensopegat el Barça de Luis Enrique contra el Màlaga a la Rosaleda (2-0) en la jornada 31.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut