Barça

El Barça i l'Atlètic de Madrid queden fora de la lluita per arribar als 100 punts

Després de la derrota patida aquest dissabte davant la Reial Societat (3-1), el F.C. Barcelona ja no pot arribar als 100 punts. Tot i això, si els de Gerardo Martino guanyessin els 13 partits que els resten fins al final del campionat es proclamarien campions perquè haurien derrotat el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid.

Actualitzat

Després de la derrota d'aquest dissabte davant la Reial Societat (3-1), el F. C. Barcelona ha estat el primer dels tres candidats a guanyar la Lliga que ja no pot arribar als 100 punts. L'Atlètic de Madrid s'ha afegit a la llista en perdre contra l'Osasuna (3-0). El Reial Madrid de Mourinho va guanyar el torneig de la regularitat la temporada 2011-12 sumant aquest nombre de punts, els mateixos que va necessitar el Barça de Tito Vilanova l'any següent per recuperar la supremacia al futbol espanyol. Tot apunta que, davant de la igualtat de la present edició de la Lliga espanyola, caldrà una quantitat similar de punts per proclamar-se campió.

Tot i això, si els de Gerardo Martino tanquessin amb un triomf els 13 partits que els resten fins al final del campionat sumarien 99 punts, però es proclamarien campions perquè haurien derrotat el Reial Madrid (3 punts més ara mateix en la classificació) al Bernabéu i l'Atlètic de Madrid (mateixos punts) al Camp Nou a l'última jornada. A la primera volta, els blaugrana van guanyar 2 a 1 el Madrid, i van empatar a 0 amb l'Atlètic. L'actuació del Barça en aquesta segona volta, amb tres victòries, un empat i dues derrotes, no apunta en aquesta direcció.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut