Futbol

El Barça i la RFEF no tenen constància de la negativa de la FIFA a la inscripció d'Arda Turan

El Barça, en principi, no podrà inscriure cap jugador nou en cap competició fins a l'1 de gener, segons ha avançat el diari "Marca", però ni el club blaugrana ni la Federació Espanyola de Futbol han rebut cap notificació al respecte
Luis Enrique continuarà sense disposar d'Arda Turan (EFE)

Luis Enrique continuarà sense disposar d'Arda Turan (EFE)

La FIFA ha trigat poc menys de 72 hores en dictaminar que el Barça no pot inscriure a cap jugador en el lloc del lesionat Rafinha, en virtut de la sanció que recau sobre el club blaugrana.

Emparant-se en el reglament de les competicions organitzades per la Federació espanyola (RFEF), que permet substituir jugadors amb lesions de llarga durada, el Barça ha intentat inscriure Turan en el lloc de Rafinha, lesionat la setmana passada. La FIFA, però, estima que el càstig que li va imposar al club català es manté vigent durant tot l'any natural 2015, i no només durant les finestres de fitxatges. Per tant, el Barça en principi no podrà inscriure cap jugador nou en cap competició fins a l'1 de gener, segons ha avançat el diari "Marca".

T
ot i aquesta informació, a dia d'avui ni el club blaugrana ni la Federació Espanyola tenen cap constància de la possible negativa de la FIFA a la inscripció del futbolista turc. També al gener estarà oberta la possibilitat de fer canvis a la Lliga de Campions i tant Aleix Vidal com Arda Turan podran ser inscrits si el Barça continua endavant en la competició.

NOTÍCIES RELACIONADES