Ante Tomic, el jugador més valorat de l'ACB (EFE)
Ante Tomic, el jugador més valorat de l'ACB (EFE)
Bàsquet

El Barça i la Penya afronten rivals complicats aquest cap de setmana, mentre que el Manresa intenta sortir de la part baixa de la classificació

Els blaugranes i els verd-i-negres juguen contra el quart i el tercer de la lliga en aquest moments, el Laboral Kutxa i el Reial Madrid, mentre que els manresans reben un rival que, com ells, intenta allunyar-se dels últims llocs

Actualitzat

Els tres equips catalans de la Lliga Endesa disputen els seus partits de la setena jornada aquest diumenge a la tarda. En aquesta ocasió, l'únic dels tres que es quedarà sense retransmissió televisiva serà l'ICL Manresa. Al Bages comencen a acostumar-se a una situació habitual (l'únic partit seu televisat fins ara ha estat el de la jornada passada a la pista del Reial Madrid).

El primer de jugar és el FC Barcelona Lassa a la pista del Laboral Kutxa (18.00), en un duel entre dos equips d'Eurolliga, entre el primer i el quart de la lliga espanyola. El de Xavi Pascual és un dels dos equips invictes d'aquesta lliga. L'altre és el València Basket, l'únic capaç de derrotar fins ara els bascos a la competició estatal. Serà també l'enfrontament entre el croat Ante Tomic i el grec Ioannis Bourousis, els dos jugadors més valorats de l'ACB.

Una hora més tard, l'ICL Manresa rep la visita de l'UCAM Múrcia, dos equips amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes. Els lesionats Juan García i Ricky Sánchez es troben en la fase final de la recuperació, i podrien tenir algun minut de joc en els locals. Els manresans faran l'impossible per mantenir la maledicció dels murcians en les seves visites a Manresa: setze partits, i setze victòries per als de casa. Els visitants, però, passen per un bon moment, amb dos enfrontaments guanyats en les últimes tres jornades, mentre que els d'Ibon Navarro encadenen tres derrotes.

A les 19.30 tancarà la jornada a casa el FIATC Joventut davant del tercer classificat de la Lliga, un Reial Madrid que arriba molt tocat per la seva mala trajectòria a l'Eurolliga. Els badalonins difícilment podran recuperar el lesionat Demond Mallet, així que Sergi Vidal haurà d'assumir funcions de base davant d'un dels seus exequips. La Penya és l'equip que fins ara ha agafat més rebots en atac a la Lliga Endesa (12,33 de mitjana). Al davant, però, tindrà un rival que destaca tancant la seva cistella, el segon de la competició que millor ho fa, amb 28,5 per partit.

Anar al contingut