Jordi Masip, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

El Barça i Jordi Masip estan a punt de tancar un acord per a la renovació del porter una temporada més

Segons ha pogut saber TV3, Masip ha rebut ofertes superiors econòmicament per marxar fins i tot en aquest mercat d'hivern, però ha decidit quedar-se al club blaugrana perquè es veu capacitat per lluitar amb Cillessen per ser el segon porter

Jordi SunyerActualitzat

El FC Barcelona i Jordi Masip estan a punt de tancar un acord per a la renovació del jugador per una temporada més una d'opcional en funció del nombre de partits jugats, segons ha pogut saber TV3. Masip ha rebut ofertes superiors econòmicament per marxar fins i tot en aquest mercat d'hivern, però ha decidit quedar-se al club blaugrana perquè es veu capacitat per lluitar amb Cillessen per ser el segon porter i perquè el cos tècnic valora el seu treball, l'acceptació del seu rol i el seu paper al vestidor.

En el cas que Masip hagués decidit marxar, la direcció esportiva preveia la possibilitat que el tercer porter del Barça fos un futbolista jove, d'entre 20 i 22 anys, i una de les opcions seria repescar Adrián Ortolà, que està cedit a l'Alabès. Tot i que l'acord entre les dues parts encara no és definitiu, el porter de Sabadell acceptarà la proposta de renovació del club blaugrana i es podria fer oficial en els pròxims dies.

Anar al contingut