Hoquei patins

El Barça i el Vilanova jugaran l'altra semifinal de la Copa

El Barça i el Vilanova jugaran l'altra semifinal de Copa, que quedava per definir. Els dos equips han aconseguit el bitllet després de dues victòries vibrants i emocionants fins al final, contra el Reus i el Maçanet, respectivament. D'una banda, els blaugranes han derrotat el Reus (8-7). Al descans s'hi ha arribat amb un ajustat 4-3, després d'una sortida forta dels blaugranes, que s'han situat amb un 3-0 a favor tot just començar. En la segona part, el marcador ha estat molt igualat, tot i que el Barça sempre ha anat al davant. Quan faltaven 30 segons, el Reus s'ha acostat amb el gol que suposava el 8-7, resultat que ha estat definitiu. D'altra banda, el Vilanova ha marxat al descans guanyant clarament per 5-1 el Shum Maçanet, però en la represa ha arribat l'emoció i el club de la Selva ha començat a retallar distància fins arribar a situar-se a un gol de l'empat, amb l'11-10 que ha estat el resultat definitiu.

El Barça jugarà una de les semifinals de la Copa, després d'una sortida fulgurant de l'equip, que als 40 segons encetava el marcador. Ha estat el primer dels 3 gols que ha fet Torra en els primers 5 minuts i que deixaven grogui el Reus. Els del Baix Camp han donat senyals de vida amb una falta directa transformada per Jordi Molet, però Marc Gual tornava a donar 3 gols d'avantatge als blaugranes. La resposta dels roig-i-negres ha estat augmentar el ritme, i primer Ferrer i després Raüll Marín han fet que s'arribés al descans amb un ajustat 4-3.

La reacció del Reus s'ha completat quan s'havien jugat només 6 segons de la segona part. El gol d'Albert Casanovas feia que el partit tornés a començar. Els de Gaby Cairo no s'han deixat atabalar per la remuntada del Reus i han seguit fent el seu hoquei. Allargant les possessions i buscant la millor opció. Les han trobat Torra, Ordeig i Pablo Álvarez, que han tornat a donar tres gols d'avantatge als blaugranes. Però el partit no estava decidit. Ni de bon tros. Els últims minuts han estat frenètics, amb un Reus abocat a la porteria d'Egurrola, i dos gols de Molet posaven un emocionant 7-6, a 4 minuts per al final. I encara s'havien de veure 2 gols més. Primer Borregan per al Barça i després Marín per al Reus, han allargat un gran partit d'hoquei fins a l'últim minut. 8 a 7, i el Barça, a semifinals.