El Barça ha guanyat a la pista del Bassano. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
El Barça ha guanyat a la pista del Bassano. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Hoquei patins

El Barça i el Vic marxen amb pas ferm a la Lliga Europea mentre que el Vendrell cau davant el Porto

F. C. Barcelona i Vic poden assegurar la classificació per la següent fase de la Lliga d'Europa en la pròxima jornada. El Porto va aconseguir una remuntada espectacular a la pista del Vendrell

Actualitzat

El F. C. Barcelona, actual campió de la Lliga d'Europa, va superar el Bassano italià per 3 gols a 6, i es troba empatat a 7 punts després de 3 jornades al capdavant de la classificació del Grup A amb el Benfica. El Bassano en té 3 punts i l'altre equip del grup, el Quevert francès, cap. La pròxima jornada el Barça rep els italians, i amb un triomf podria assegurar-se el pas a la fase següent, com a primer o segon de grup.

El Vic va superar el Valongo per 3 a 2 i empata amb 7 punts en el seu grup, el B, amb el Breganze italià. Els altres dos equips del grup només han sumat 1 punt fins ara, així que el Vic també podria enllestir en la pròxima jornada la classificació per la pròxima ronda.

El Vendrell va perdre a casa davant el Porto en un partit amb molts gols, 7 a 9. Els catalans guanyaven 7 a 3 a 10 minuts del final abans que el conjunt portuguès aconseguís una remuntada espectacular. L'altre equip de l'OK Lliga a la màxima competició europea, el Liceo gallec, va perdre davant el Forte dei Marmi per 7 a 8.

Anar al contingut