Barça i Madrid es jugaran el títol de lliga en l'última jornada (Reuters)
Futbol

El Barça i el Reial Madrid no afluixen i es jugaran el títol de lliga en l'última jornada del campionat

Dimecres hi haurà un Celta - Reial Madrid ajornat que pot marcar quin equip arribarà al final amb més possibilitats d'èxit

Oriol VidalActualitzat

La Lliga de Primera Divisió es decidirà aquesta setmana. El Barça i el Reial Madrid jugaran l'últim partit diumenge, a les 8. Uns al Camp Nou, contra l'Eibar, i els altres al camp del Màlaga. Abans d'aquesta jornada d'infart, el Madrid jugarà el seu as a la màniga, el partit ajornat a Balaídos. Serà dimecres. Per tant, comença el compte enrere.

Al límit. L'esprint final per la Lliga és d'infart i tot es decidirà sobre la meta. El Barça, amb l'equip acompanyant, a la fi, el trident, ha intimidant els blancs amb sis triomfs encadenats. Però l'onze blaugrana persegueix dos equips. Zidane pot fer rotacions. Isco i Asensio sumen. Han ressuscitat Ronaldo i el Madrid es pot permetre cedir un empat per ser campió.

Coses del futbol, el Barça és en mans de dos dels seus botxins aquest any. Dimecres, torn per al Celta de Berizzo. És tot desgast després de la Lliga Europa, però ja va eliminar el Madrid a la Copa i l'esperona tot l'enrenou per la suspensió d'aquest duel al febrer.

L'altra via passa perquè el Màlaga es converteixi en el Tenerife del segle XXI, i amb un altre còmplice insospitat, com Michel, erigint-se en nou Valdano. S'espera un exblaugrana com Sandro molt motivat.

Amb el Camp Nou expectant, tocarà vèncer l'Eibar per reviure aquelles tardes de transistors en plena era digital. El ritme dels batecs comença a accelerar-se.

Anar al contingut