Barça

El Barça i el Manchester City arriben a un acord per al traspàs de Touré per 30 milions d'euros

Després del Mundial de Sud-àfrica, Touré Yaya no tornarà a Barcelona, sinó que anirà en direcció a la Premier League. El Barça i el Manchester City han arribat a un acord per al traspàs del migcampista de la Costa d'Ivori. El tracte es farà efectiu la setmana vinent, i per tant, Touré Yaya acabarà jugant al mateix equip que el seu germà. Els 30 milions serviran per invertir en el fitxatge de Cesc Fàbregas i també per trobar un recanvi per a Touré que serveixi d'alternativa a Sergio Busquets.

Actualitzat
Touré Yaya està amb la selecció de la Costa d'Ivori jugant el Mundial. El migcampista del Barça és un home clau a la selecció del seu país. Des d'allà, el seu representant, Dimitri Seluk, l'ha anat informant de l'estat de les negociacions. Ara mateix Touré té, segons el seu representant, un 99 per cent de possibilitats de fitxar pel Manchester City. Un equip en què el jugador africà es trobarà el seu germà Kolo Touré, que és amb ell al Mundial.

El Barça i el conjunt anglès ja han arribat a un acord per traspassar al migcampista per uns 30 milions d'euros. Només falten per enllestir uns petits serrells i que el jugador blaugrana passi la corresponent revisió mèdica. L'acord es tancarà la setmana que ve i així s'acabarà un cicle de tres temporades amb la samarreta blaugrana. El seu rendiment ha estat molt bo i el Barça ja ha amortitzat de sobres els 10 milions d'euros que en va pagar al Mònaco.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut