Hoquei patins

El Barça i el Liceu surten com a favorits a la Copa del Rei amb permís del Vendrell, campió de les dues últimes edicions

El derbi gallec entre el Liceu i el Cerceda inaugurarà aquest dijous una competició que compta amb cinc participants catalans. Esport3 i el web esport3.cat oferiran la cobertura del torneig que es jugarà per quarta vegada a la Ciutat Esportiva de Blanes

Actualitzat

El F. C. Barcelona i el Liceu, primer i segon classificats de l'OK Lliga, surten, amb permís del Vendrell, com a grans favorits per emportar-se el títol. Els tarragonins s'han guanyat el respecte dels seus rivals en conquerir les dues últimes edicions de la Copa del Rei. El torneig es disputarà des del dijous i fins al diumenge, i comptarà amb la presència dels vuit millors equips de la primera volta de l'OK Lliga. El derbi gallec entre el Liceu i el Cerceda, el primer partit dels quarts de final, inaugurarà la 72a edició de la Copa.

La primera ronda de quarts la tancaran el Reus Deportiu i el C. P. Voltregà, en un enfrontament totalment obert, amb els d'Osona disposats a fer història i a tenir l'oportunitat d'aconseguir un títol que se li resisteix des de 1977. Els partits de les semifinals es jugaran dissabte, i diumenge serà el dia de la final, que enfrontarà els dos millors equips de la competició a partir de les 15.00.

L'edició d'aquest any es disputarà a la Ciutat Esportiva de Blanes en una pista, coneguda com la "pista blava", que està dissenyada especialment per a l'hoquei sobre patins. L'aforament aproximat del pavelló és d'uns 1.800 espectadors.

La competició es podrà seguir per l'Esport3 i per la web esport3.cat. Els horaris i els partits són els següents:

- Quarts de final:

Dijous                18.30      H. C. Liceo - Hockey Global Cerceda            esport3.cat

Dijous                21.00      C. P. Vic - Moritz Vendrell                              Esport3 + esport3.cat

Divendres         18.30       F. C. Barcelona - Enrile Pas Alcoy                Esport3 + esport3.cat

Divendres         21.00       Reus Deportiu - C. P. Voltregà                      esport3.cat

- Semifinals:

Dissabte           19.30       Primera semifinal                                          esport3.cat

Dissabte           21.45       Segona semifinal                                          Esport3 + esport3.cat

- Final:

Diumenge       15.00         Final                                                              Esport3 + esport3.cat

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut