L'equip vallèsa vol estrenar-se amb victòria. (Foto: Xavier Solanas)
Handbol

El Barça i el Granollers tornen a jugar competició europea en dos duels que es podran seguir per Esport3

Per part vallesana, els de Carlos Viver tindran un partit complicat davant el Holstebro danès en el primer partit de la fase de grups. Els blaugranes es veuran les cares amb el Kolding, únic rival que ha aconseguit treure punts davant el conjunt blaugrana.

Actualitzat

El Barça es juga el liderat del grup B contra el Kolding, que es troba tan sols a un punt. En el partit d'anada els danesos van aconseguir treure un punt amb un empat a 27. Els blaugranes anaven guanyant durant tot el partit però en els darrers instants, amb un penal transformat a falta de pocs segons per al final, va sentenciar el partit. L'equip liderat per Nikola Karabatic es va deixar remuntar un clar 24-20 a falta de deu minuts per al final. L'equip danès es troba liderant la seva lliga domèstica - amb només un empat i una derrota-  i compta amb estrelles internacionals de la talla del porter Kasper Hvidt, el suec Kim Andersson o els danesos Bo Spellerberg i Tortsen Laen.

I el Granollers a l'EHF

El rival del Granollers, el Holstrebro danès, és 5è a la classificació de lliga del seu país, i es caracteritza per tenir un joc molt ràpid i combinatiu, amb moltes pujades al contraatac i capacitat per canviar de defensa tancada a oberta. També compta amb una bona porteria i alguns dels seus jugadors més destacats són: l'extrem esquerre Bramming, el lateral esquerre i màxim golejador Michael Damgaard, i el central i exjugador del FC Barcelona Larholm. El BM Granollers va accedir a la fase de grups després d'una increïble remuntada contra l'Sporting Clube de Portugal, on la diferència de gols va decantar l'eliminatòria en favor dels catalans. Per a aquest compromís europeu, el tècnic del conjunt català Carles Viver només tindrà la baixa del central Arnau García, que segueix recuperant-se d'una lesió al peu. Un altre factor clau serà veure el suport que rebrà el Granollers de la seva afició. L'assistència al Palau d'Esports és habitualment molt baixa, amb una mitjana de 1.000 persones per partit.

Tant el partit al Palau Olímpic de Granollers (dissabte, 16.10) com el partit al Palau Blaugrana (diumenge, 19.10) seran retransmesos en directe per Esport3, Esport3.cat i l'app de mòbils i tauletes del canal Esport3.

Anar al contingut