Barça

El Barça homenatjarà Manel Vich abans del derbi de la penúltima jornada de Lliga contra l'Espanyol, al Camp Nou

El FC Barcelona prepara un últim comiat per qui ha estat la seva veu durant gairebé 60 anys per l'últim partit a casa de la temporada, el diumenge 8 de maig, el derbi contra l'Espanyol

Actualitzat

La sala de vetlla de Manel Vich, la veu del Camp Nou des que es va inaugurar, s'obrirà al Tanatori de les Corts aquest dissabte a partir de les 13.00. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, té previst fer-hi acte de presència a la tarda. El club, que ha decretat tres dies de dol amb motiu de la mort de Vich, prepara un homenatge a qui ha estat el seu "speaker" els últims 60 anys pel diumenge 8 de maig, abans del partit contra l'Espanyol de la penúltima jornada de lliga.

Abans, però, la directiva blaugrana intentarà escenificar el seu dolor durant tot el cap de setmana, començant per aquest mateix dissabte, amb els braçals negres que duran tots els equips del club i els minuts de silenci que guardaran en els seus partits. En aquest sentit, el Barça espera la resposta de la Federació Espanyola de Futbol per poder respectar aquest sentit minut abans del matx que el primer equip de futbol ha de jugar aquest dissabte (20.30) al camp del Betis. La mateixa petició s'ha adreçat a l'EHL per tenir aquest gest al Palau Blaugrana, en la tornada dels quarts de final de l'Eurolliga d'handbol contra el Kiel (18.25, en directe a Esport3).

El funeral serà diumenge a les 11.00. El club ja li ha trobat substitut. El FC Barcelona ha ofert la feina d'speaker del Camp Nou al fill de Manel Vich, Carles, que en alguna ocasió ja havia substituit al seu pare. I el candidat ha acceptat. La nissaga continua.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut