Futbol

El Barça ho té tot de cara per obtenir el pas a les semifinals de la Champions davant el PSG

Luis Enrique ha convocat tots els jugadors del primer equip per fer pinya i evitar un excés de confiança

Actualitzat

El Barça rep el París Saint-Germain aquest vespre (20.45, per TV3) tocant el bitllet per a les semifinals amb la punta dels dits. El bon resultat (1-3) obtingut a l'anada al Parc dels Prínceps dóna moltes opcions a l'equip blaugrana, però el gran perill, per a Luis Enrique, és que els seus jugadors surtin amb un excés de confiança.

El tècnic blaugrana recupera Andrés Iniesta, que es va lesionar precisament a París, i Dani Alves, que no va jugar el partit d'anada per sanció. Cal veure, però, si reserva algun jugador pensant també en la lluita per la Lliga. En qualsevol cas, l'asturià ha convocat els seus 23 jugadors per al partit d'aquest vespre, incloent-hi el lesionat Thomas Vermaelen, per remarcar als jugadors que es tracta d'una situació important.   

El PSG ha arribat a Barcelona convençut que pot tenir una oportunitat si fa les coses ben fetes. Però el resultat advers i les baixes d'homes importants en l'esquema de Laurent Blanc, com són els lesionats Thiago Motta i Thiago Silva, els donen poques opcions, per bé que recuperen Zlatan Ibrahimovic i Marco Verratti.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut