Barça

El Barça ha estavellat 11 xuts als pals en les 11 jornades de Lliga i encara no ha repetit la mateixa alineació

Un total d'11 pals en 11 jornades converteixen el F. C. Barcelona en l'equip de la Lliga BBVA que més vegades s'ha topat amb la fusta en aquest primer terç de la temporada. A la falta d'efectivitat, s'hi uneix la manca d'un onze titular definit, ja que Luis Enrique encara no ha repetit la mateixa alineació.

Actualitzat

Un total d'11 pals en 11 jornades converteixen el F. C. Barcelona en l'equip de la Lliga BBVA que més vegades s'ha topat amb la fusta en aquest primer terç de la temporada. A la falta d'efectivitat dels blaugranes, s'hi uneix la manca d'un onze titular definit, ja que Luis Enrique encara no ha repetit la mateixa alineació.

Contra el Celta, els blaugranes van xutar quatre vegades al pal i el camp de l'Almeria, tres vegades més. Els altres compromisos en els quals els pals van evitar que la pilota entressin van ser contra l'Elx (2) i el Vila-real (2).

Messi és el futbolista del Barça que més vegades ha xutat al pal, amb un total de 6 llançaments. Contra el Vila-real, el Celta i l'Almeria es va trobar dues vegades amb la fusta. El segueixen Neymar (2), Luis Suárez (1), Iniesta (1) i Munir (1).

Després del Barcelona, el segon equip que ha estavellat més pilotes en els pals és el Reial Madrid, amb 9. Seguit de la Reial Societat (8) i el Vila-real (7), segons dades facilitades per Opta, empresa especialitzada en l'anàlisi de dades sobre rendiment esportiu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut