Sigurdsson va ser un dels jugadors clau amb 4 dianes al partit d'anada (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça ha de defensar dos gols de renda contra el Zagreb si vol ser a la Final Four, aquest dissabte en directe per Esport3

Després d'un partit vibrant en l'anada dels quarts de la Champions, els de Pasqui volen segellar el seu passaport per a Colònia

Xavi VegasActualitzat

Després d'un partit vibrant en l'anada dels quarts de final de la Champions d'handbol (23-25), el Barça vol sentenciar el pas a la Final Four. Veselin Vujovic, entrenador del Zagreb i exjugador blaugrana, tornarà a trepitjar la pista del Palau.

El conjunt croat té una plantilla plena de joventut i qualitat amb homes com Stepancic Brozovic. El Zagreb defensarà amb un sistema 6-0 molt dur que intenta convertir-se en un mur defensiu.

Encara que el Zagreb va ser l'últim equip que va guanyar al Palau fa quatre temporades, Pascual no vol remetre's a experiències anteriors i ha assegurat que el de dissabte serà "un partit vital per a tots dos" i hauran de jugar "el millor handbol possible".

Raúl Entrerríos fa una crida a l'afició per omplir el Palau

"L'ambient que hem gaudit en els últims anys en les tornades dels quarts al Palau ha estat espectacular. A tots nosaltres ens marcarà i mai ho oblidarem ", assegura Raúl Entrerríos en declaracions a "Mundo Deportivo".

L'equip català s'ha posat les piles i, aprofitant l'espot "Enganxa't a la Champions", vol omplir el Palau per portar l'equip fins a la Final Four.

 

La tornada, per Esport3

La tornada de quarts de final de la Lliga de Campions contra l'RK Zagreb, que es disputarà dissabte al Palau Blaugrana, es podrà veure en directe a partir de les 18.30 per Esport3, per la web i per l'aplicació per a mòbils.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut