El Barça guanya un Spartak molt tancat després de remuntar en el marcador (3-2)

El Barça va guanyar l'Spartak (3-2) al Camp Nou, però li va tocar remuntar. Dues dianes de Messi van poder capgirar el marcador advers. Tot i que Tello va obrir la llauna, Alves en pròpia porta va fer l'empat 1-1 en intentar rebutjar una centrada d'Emenike. Ja en la represa, Rómulo va fer l'1-2.

Com era d'esperar Messi va tornar a l'onze titular, acompanyat a l'atac per Pedro i Tello, que va ser l'encarregat d'obrir el marcador, però abans hi va haver una mala notícia.

El primer contratemps als plans de Tito Vilanova va ser en defensa, per la lesió de Piqué. El central va marxar al minut 12, per una lesió al turmell esquerre que es va fer arran d'un córner per no trepitjar un rival. Segons va informar el Barça, Piqué té una contusió al terç mitjà del peu esquerre i el temps aproximat de baixa serà de 2 a 3 setmanes.

A Piqué, el va substituir Song, com a nova parella de Mascherano a l'eix de la defensa.

Les bones notícies van arribar dos minuts després. Tello va fer l'1-0 amb xut creuat des de la frontal molt ajustat al pal esquerre. Així, els blaugranes van poder superar la teranyina d'un Spartak de Moscou molt tancat al darrere.

L'equip rus es va dedicar a esperar a sortir al contracop i així va pujar al marcador el seu primer gol. Va ser en una acció gens afortunada del Barça, en què Alves, en pròpia porta, va fer l'empat 1-1, en voler rebutjar una centrada a la banda dreta d'Emenike sense gaire perill.

La represa va seguir amb el mateix guió. Un Spartak tancadíssim que dificultava molt les arribades amb perill del Barça. Messi va tenir el 2-1 a les botes, però el porter Dykan va treure el xut de l'argentí amb un peu providencial. En la següent jugada, galleda d'aigua freda. En una acció ràpida dels russos, McGeady va assistir Rómulo, que, sense l'oposició d'Adriano, va superar Valdés i va fer l'1-2.

Amb el marcador a favor, l'Spartak encara es va tancar més. Però va ser quan va aparèixer Messi i va firmar la remuntada. Primer per fer l'empat a dos, gràcies a una jugada de Tello a la banda esquerra. El 3-2, al minut 80, va ser amb una diana de cap de l'argentí, després d'una centrada d'Alexis. El xilè havia entrat per Tello.