El Barça guanya l'Osasuna (1-2) i s'enfrontarà amb el Reial Madrid als quarts de final de la Copa

El Barça ha guanyat l'Osasuna al Reyno de Navarra (1-2) i, ara, s'enfrontarà amb el Reial Madrid als quarts de final de la Copa del Rei. Els blaugranes han vist com els navarresos s'avançaven abans del descans a través de Lekic. En la represa, Alexis i el jove Sergi Roberto han capgirat el marcador. La pitjor notícia del partit ha estat, sens dubte, la lesió d'Andreu Fontàs, en el minut 12. El Barça ha informat que la primera exploració a Fontàs ha mostrat que té afectat el lligament encreuat anterior del genoll dret. Està pendent de més proves.

Tot i que hi havia una mica de boira al Reyno de Navarro que anava caient a mesura que avançava la nit, res ha impedit que es disputés el partit. Amb el 4-0 de l'anada, Guardiola ha donat minuts a homes menys habituals, com el cas del porter Pinto -l'home de la Copa-, i també ha donat oportunitat a tres homes del filial en l'onze titular. A part de Cuenca, també han sortit en l'equip inicial Sergi Roberto i Montoya. Entre els homes amb menys minuts, hi havia Fontàs, titular a l'eix de la defensa. El de Banyoles, però, ha estat protagonista de la pitjor notícia quan en el minut 12 s'ha lesionat al genoll i ha abandonat el terreny de joc. En el seu lloc ha entrat Abidal. El Barça ha informat que la primera exploració a Fontàs ha mostrat que té afectat el lligament encreuat anterior del genoll dret. Està pendent de més proves.

Ofensivament, el Barça ha tingut dues accions destacades abans del descans. Un xut de Pedro just començar que Riesgo ha enviat a córner i una rematada de Cuenca que ha parat el porter. En canvi, l'Osasuna ha inquietat amb més perill l'àrea de Pinto. Primer amb una doble ocasió en què Piqué, de cap, i després el mateix Pinto han impedit el primer gol dels navarresos. Lekic també ha enviat un xut que ha sortit fregant el pal dret, fins que quatre minuts abans del descans el serbi ha enviat la pilota al fons de la xarxa, que suposava l'1-0.

La represa ha començat, pràcticament, amb l'empat del Barça, obra d'Alexis de cap, en rematar una centrada d'Adriano a l'esquerra. El brasiler ha estat substituït en el 58 per Messi. En el minut 72, ha tingut premi un dels joves del filial, Sergi Roberto. El de Reus ha marcat l'1-2, després d'una passada de Messi a l'interior de l'àrea. Sergi Roberto ja va marcar també contra el BATE Borissov a la Champions. En la segona part, també Pedro ha marxat del camp, després de demanar el canvi. El canari ha abandonat el terreny de joc queixant-se d'una cuixa, en el minut 69. Busquets l'ha substituït.