El Barça guanya l'Alabès amb gols de Messi i Coutinho (3-0)

Victòria i gol 6.000 per començar

Laura BruguésActualitzat

El Barça comença la defensa de títol de Lliga amb una victòria davant l'Alabès. La genialitat de Messi ha tornat a decidir el partit. L'argentí ha marcat amb una falta directa que s'ha colat per sota la barrera a la segona part, l'única diana del partit. Ha estat el gol 6.000 del Barça a la Lliga. Curiosament, fa 9 anys i 6 mesos Messi va marcar el 5.000 a Santander.

En la sortida dels equips, l'Alabès ha fet el passadís al Barça, per haver guanyat la Supercopa fa una setmana.

Cap dels nous fitxatges ha format part del primer onze titular de la Lliga. L'atac l'ha liderat Messi, Suárez i Dembélé, com a la Supercopa, i al mig del camp ha destacat la presència de Sergi Roberto com interior dret.

El domini ha estat del Barça des del primer minut, tot i que li ha costat molt concretar ocasions clares de gol. Tampoc l'Alabès, tot i l'arribada de Sobrino. La primera oportunitat clara ha arribat al minut 38. Ha estat en aquest llançament de falta de Messi, que ha topat amb el travesser. Piqué l'ha acabat enviant a fora. A partir d'aquí el Barça ha crescut. En la jugada següent, Dembélé ha protagonitzat un u contra u, que ha pogut refusar Pachecho.

A l'inici de la segona part, Coutinho ha subtituït Semedo i així Sergi Roberto ha tornat al lateral dret.

Messi ha tornat a decidir. L'1-0 ha arribat ha arribat amb una genialitat. Falta directa estel·lar que ha executat el crac blaugrana i que es cola per sota la barrera. Així ha convertit el gol 6000 del Barça a la Lliga. Fita història perquè fa 9 anys i 6 mesos l'argentí ja va marcar el 5.000 a Santander.

Just després de marcar Messi ha tornat a xutar la pilota al pal per segon cop en aquest partit. També l'ha tingut Luis Suárez, però s'ha trobat amb un encertat Pachecho. Semblava que el 2-0 definitiu l'havia marcat Coutinho que havia entrat a l'inici de la segona part però la genialitat de Messi ha tornat a aparéixer per segona vegada en aquest primer partit de la temporada i ha marcat el tercer pel Barça. El Barça comença amb una victòria la defensa del títol de campió de Lliga.