El Barça guanya la Supercopa Asobal a Logronyo (@fcbhandbol)
Handbol

El Barça guanya la Supercopa Asobal a Logronyo (27-35)

Setena Supercopa d'Espanya consecutiva per als culers, que han dominat el partit des del primer instant, i segon títol de la temporada per al conjunt blaugrana

Imma PedemonteActualitzat

El Barça de Xavi Pascual, campió de Lliga i de la Copa del Rei, ha aconseguit la Supercopa Asobal contra l'equip amfitrió, el Logronyo – finalista de Copa – i ha confirmat, per tant, les bones sensacions que li va donar el primer títol de la temporada, la Supercopa de Catalunya contra el Granollers.

Setena Supercopa d'Espanya consecutiva per als culers, que han dominat el partit des del primer instant. La seva defensa ha estat, un cop més, una autèntica muralla i, a més, les pèrdues de pilota dels de La Rioja han obert les portes als contratacs blaugranes. Això els ha posat sempre per davant en el marcador, amb una màxima diferència, en la primera part, de sis gols, amb el 9 a 15 i el 10 a 16. Al descans s'ha arribat 15 a 18 per als blaugranes, amb Ulrich, Palmarsson i Ariño com a jugadors més destacats.

En el segon temps, el mateix. El Barça, manant i golejant, i el Logronyo, aguantant l'envestida. Els gols d'Andersson, Ariño, Víctor Tomás i Dolenec, de penal, els han posat a 9 gols de diferència, 13-22, i aquest ha estat el principi del final del Logronyo La Rioja. Han intentat escurçar distàncies, però sense èxit. Les aturades de Pérez de Vargas i l'encert anotador del Barça han estat letals. A 10 minuts del final, els encara 9 gols de diferència, 18-27, han matat definitivament el partit, que ha acabat 27 a 35.

El Logronyo continua sense poder guanyar el Barça en les cinc finals de competició Asobal que els han enfrontat en quatre temporades.