El Barça guanya la final Aleví de F11 (2-0) i l'Espanyol goleja el Liverpool a la final Aleví de F7 (6-1)

Les finals d'alevins de F11 i F7 s'han disputat aquesta tarda al Municipal de Palamós i han acabat amb victòries catalanes. El Barça ha guanyat la selecció de la Costa d'Ivori per 2 a 0, mentre que l'Espanyol ha golejat el Liverpool per 6 a 1. Entre els dos partits també s'ha disputat la final de la primera edició del MIC Integra, que ha acabat amb victòria de la Fageda Blava per 2 a 1 sobre la Fageda Verda.

Les finals d'alevins de F11 i F7 s'han disputat aquesta tarda al Municipal de Palamós i han acabat amb victòries catalanes. El Barça ha guanyat la Selecció de la Costa d'Ivori per 2 a 0, mentre que l'Espanyol ha golejat el Liverpool per 6 a 1. Entre els dos partits també s'ha disputat la final de la primera edició del MIC Integra, que ha acabat amb victòria de la Fageda Blava per 2 a 1 sobre la Fageda Verda.

El Barça ha guanyat la final aleví de futbol 11 del torneig MIC, que s'ha disputat aquesta tarda al Camp Municipal de Palamós. El Barça ha vençut per 2 gols a 0 la selecció de la Costa d'Ivori. Els blaugranes han estat superiors als ivorians i a la primera part ja han deixat sentenciat el partit gràcies a dos gols del que ha estat guardonat com a millor jugador del torneig, Takefusa Kubo. El primer gol ha arribat després d'un refús dins l'àrea que el japonès ha sabut aprofitar i el segon, en una jugada de rebot que ha acabat a les botes de Takefusa Kubo que ha enviat la pilota, amb un xut fort, a la porteria dels ivorians. El japonès, amb les dues dianes que ha anotat, ha acabat el torneig amb 7 gols, i s'ha convertit així en el màxim golejador de la categoria. Amb aquesta victòria, l'equip de Marc Serra ha revalidat el títol.

Entre la final de l'aleví de F11 i la de F7 s'ha disputat la final del MIC Integra. La Fageda Blava ha guanyat la primera edició d'aquesta categoria que s'ha disputat durant tot el dia als annexos del Municipal de Palamós. La final s'ha acabat jugant l'estadi Municipal i La Fageda Blava s'ha imposat per 2 a 1 a la Fageda Verda, equips de la mateixa entitat garrotxina.

La final d'Aleví de F7 l'han disputada l'Espanyol i el Liverpool. Els blanc-i-blaus han golejat els anglesos per 6 gols a 1. Sergi Benítez ha estat el primer dels del conjunt de Xavier Corominas a marcar. Ho ha fet al minut 7 de la primera part en una acció després d'un córner que l'aleví blanc-i-blau ha rematat amb el cap. Arnau Puigmal ha anotat el segon aprofitant el refús d'un xut creuat tot rematant la pilota amb força al fons de la porteria. El tercer ha estat obra de Kilian Cabrero. El pitxitxi de l'equip a la Lliga ha anotat el tercer després d'aprofitar una centrada. Sergi Benítez, hi ha tornat i ha marcat el quart just en l'últim minut de la primera part després de rematar de cap amb total llibertat davant la porteria del Liverpool. Arnau Puigmal, que també repetia, ha anotat el cinquè en una jugada individual dins l'àrea que ha resolt a la perfecció. Era el segon de Puigmal i el primer de la segona part. Maxim Casero, completava el marcador amb el sisè, després d'aprofitar una centrada i guanyar el porter rival. Just abans del final, el Liverpool ha marcat el gol de l'honor per mtjà de Neko Williams.

Amb aquesta victòria, l'Espanyol ha inaugurat el palmarès aleví en aquesta competició.