Els jugadors del Barça aixequen el trofeu de campions de la Copa Asobal (EFE)
Handbol

El Barça guanya la Copa Asobal i suma 1.311 dies invicte en tornejos estatals

L'última derrota lliguera al Palau Blaugrana va ser contra l'Atlètic de Madrid el 12 de maig del 2012. En Champions la derrota és recent, contra el PSG el 12 de novembre

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa ha tancat la primera meitat de la temporada amb un triomf a la Copa Asobal davant el Fraikin Granollers (30-25). Un triomf especial però no només pel títol, sinó perquè l'equip va acumulant victòries i temps invicte en el seu compte particular.

Els de Xavi Pascual sumen 28 victòries i una derrota (en Lliga de Campions) en 29 partits disputats en totes les competicions i suma ja 1.311 dies invicte en tornejos estatals.

L'última derrota lliguera al Palau Blaugrana va ser contra l'Atlètic de Madrid el 12 de maig del 2012 i, des d'aquell dia, en 68 partits consecutius, el Barça Lassa no ha perdut més. Després de la victòria en Copa Asobal, el Barcelona acumula ja 138 victòries consecutives en totes les competicions nacionals: Lliga, Copa Asobal, Copa del Rei, Supercopa d'Espanya i Supercopa de Catalunya.

En Lliga de Campions, els blaugranes són líders del grup A amb 8 victòries i una derrota, l'única de la temporada, el 12 de novembre a la pista del Paris Saint Germain (33-26).

La pista blaugrana no només és gairebé inexpugnable per als equips de Lliga, ja que en Lliga de Campions, des de la temporada 2011-2012, només ha tingut dues derrotes: el 18 de febrer del 2012 contra el Croàcia Insurance (29-30) i el 5 de desembre del 2015 contra el Kielce polonès (31-33). Després de la primera derrota referida, els blaugranes sumen 35 victòries i una sola derrota en el seu feu en gairebé cinc anys.

Anar al contingut