"Hat-trick Barça" a partir de les 22.15.
Barça

El Barça-Granada de la Lliga, aquest dissabte, a TV3 i al canal Esport3

El Barça-Granada de la catorzena jornada de la Lliga tindrà àmplia informació i cobertura aquest dissabte, a TV3 i al canal Esport3, amb dues edicions del programa "Hat-trick Barça", que s'emetran des del Camp Nou.

Actualitzat
El Barça-Granada de la catorzena jornada de la Lliga tindrà àmplia informació i cobertura aquest dissabte, a TV3 i al canal Esport3, amb dues edicions del programa "Hat-trick Barça" que s'emetran des del Camp Nou.

El canal Esport3 oferirà una primera edició avantmatx, a partir de les 15.05, amb totes les novetats prèvies al partit. Acabat el matx, TV3 emetrà una segona edició de  "Hat-trick Barça", a partir de les 17.45 i amb més de 90 minuts de durada. Al llarg d'aquesta segona edició, es podran veure les millors imatges, amb valoracions tècniques i les opinions dels protagonistes, des de l'estadi blaugrana. La presentació de "Hat-trick Barça"anirà a càrrec de Bernat Soler, Gerard López, en les anàlisis tècniques, i Jordi Grau i Xavier Lemus en les entrevistes. Amb l'edició de Toni Luna.

A més, cal destacar que el programa "Hat-trick Barça" disposa del compte a Twitter.

Anar al contingut